08 Dhjetor 2023

Ekonomi

KQR miratoi formularët për regjistrimin e popullsisë

Prishtinë, 28 dhjetor - Sot në Zyrën e Regjistrimit të Popullsisë ne kuadër të Entit të Statistikës së Kosovës Komisioni Qendror për Regjistrimin e Popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave nën udhëheqjen e Kryetarit... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)