22 Mars 2023
Deficiti tregtar i Kosovës regjistron ulje prej 9.2 për qind në muajin shkurt Prishtinë, 22 mars - Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) publikon të dhënat lidhur me rrjedhat e eksportit dhe importit për muajin shkurt 2023. Të dhënat nga Tregtia e Jashtme të Mallrave në Kosovë tregojnë për një deficit tregtar më të ulët për (-9.2%) në muajin shkurt 2023, në raport me periudhën e njëjtë të vitit 2022, gjegjësisht në vlerë prej 317.5 milion Euro, krahasuar me deficitin prej 349.5 milion Euro në vitin 2022. Eksporti mbulon importin me 18.7%. Lexo
Prokuroria ndalon kryetarin e FFK-së Agim Ademi për keqpërdorim Prishtinë, 22 mars - Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik se pas ndërmarrjes se veprimeve paraprake hetimore, Prokurori i Shtetit ka lëshuar aktvendim mbi ndalimin e... lexo
Arrestohet një person i dyshuar për “Kanosje” Pejë, 22 mars - Drejtoria Rajonale e Policisë Pejë ka njoftuar se Stacioni Policor në Pejë, dje rreth orës 10:10, është njoftuar se në shkollën fillore të fshatit... lexo