23 Korrik 2024

Opinion

Shamia vetëm arsyetim, qëllimi është-"Zajednica"

Përqendrimi i faktorit ndërkombëtar tek problemet e ashpërsuara kohëve të fundit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, ka bërë që Qeveria dhe Presidenca, tu nënshtrohen presioneve nga jashtë dhe zbutin qëndrimet e deklaruara më... Lexo

Shamia

Amplifikimi i temës së “shamisë”, edhe kur kundërshtohet kam frikë se i shërben atyre nga tabori tjetër. Por tani, që u deklarua edhe Kryeministri... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)