05 Dhjetor 2023

Ari, instrumenti më fitimprurës në Turqi

Ankara, 13 korrik - Ari ishte instrumenti financiar më fitimprurës në muajin qershor në Turqi, me 5,43% fitim i pasuar nga dollari amerikan me 2,60  për qind.

Instrumenti financiar që solli më shumë fitime në muajin qershor në Turqi ishte kallëpi i arit.

Investuesit në ar siguruan në një muaj 5,43 për qind fitim.

Arin e shoqëroi dollari amerikan me 2,60% fitim, dhe interesat e kursimeve në monedhën vendase me 1,23 për qind.

E vlerësuar në bazë viti bursa ishte instrumenti investues më fitimprurës me 45,39 për qind fitim.

Ndërsa euro ishte instrumenti i vetëm që e zhgënjeu investitorin në muajin qershor.

Investuesit në euro në muajin qershor pësuan një humbje në 0,49 për qind.

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)