08 Dhjetor 2023

Limaj as sot si pergjegjet fteses se Komisionit për Ekonomi

Prishtinë, 5 shkurt - Ftesës së Komisionit për Ekonomi, Tregti, Industri, Energjetikë, Transport dhe Telekomunikacion të Kuvendit të Kosovës, për të njoftuar për gjendjen aktuale në lidhje me projektin e Autorrugës Morinë –Merdar, ministri i Transportit dhe Post-Telekomunikacionit Fatmir Limaj, do t’i përgjigjet pas datës 16 të këtij muaji.

Deputetet e këtij komisioni kanë thënë se ftesa ministrit i eshte derguar për shkaqe parimore e qe sipas tyre ata duan të ngrenë shqetësimet e tyre.

 

"Mungesa e transparencës, devijimi i trasesë, shpjegime të pa mjaftueshme për shumë gjëra në lidhje me këtë projekt, janë gjëra që duhet t’i qartësoi më shum para komisionit”, u tha në takim.


Kështu thanë përfaqësuesit e kësaj ministrie në mbledhjen e sotme të komisionit. Komisioni në mungesë kuorumi, nuk mundi të marrë vendim në lidhje me këtë çështje. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)