29 Shkurt 2024

British Airways shpalli humbje të mëdha

Londër, 7 shkurt - Aviokompania britanike “British Airways” kumtoi se humbjet për nëntë muaj deri në dhjetor janë rritur për 245 milionë paundë për shkak të kërkesës së dobët.
 
Nga kompania janë në pritje të llogarisë së humbjeve për tërë vitin. Për periudhën e njëjtë në vitin 2008 është regjistruar humbje prej 127 milionë paundë.

Të ardhurat janë zvogëluar për 12.9 për qind deri në 6.14 miliardë paundë për nëntë muajt deri në dhjetor.

Krahas kësaj, nga British Airways shpallën humbje më të vogla se që priteshin për shkak të lehtësimeve tatimore dhe kufizimit të shpenzimeve. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)