04 Tetor 2023

Opinion

Politikat rajonale dhe ‘offside’ politika e Kosovës

Demokracia është ajo që e ka shpërbë Jugosllavinë. Arsyeja kryesore e kësaj shpërbërje ka qenë konkretisht ndeshja ndërmjet demokracisë liberale e cila duke u pranuar nga gjithë popujt e Evropës lindore përmbyste sistemet... Lexo

Broshura për Matiqan

Erdh dhe shkoi 9 Maji. Po e quajnë Dita e Evropës. Por, asnjë nga shtetet evropiane nuk e festojnë këtë ditë. Madje, as në kalendarët e tyre të... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)