08 Dhjetor 2023

Qeveria investon dhe mbështet Komunat me 10 milionë euro

Prishtinë, 14 gusht - Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL) ka bërë të ditur se së bashku me donatorët kanë ndarë 10.5 milionë për projekte në Komuna si dhe kanë nënshkruar 65 marrëveshje me Komunat.

"Për të qenë sa më transparent dhe bashkëpunues, procedurat e prokurimit dhe realizimit të këtyre projekteve u janë besuar Komunave", thekson MAPL.

Në momentin që projektet realizohen në teren nga Komunat, MAPL kryen pagesat dhe njëkohësisht edhe shpenzimin e buxhetit.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)