02 Prill 2023

Kryeministri Cameron falënderon Presidentin Sejdiu

Prishtinë, 24 qershor - Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu ka marrë një letër nga kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar David Cameron, me anë të së cilës ai e falënderon Presidentin Sejdiu për letrën e urimit me rastin e zgjedhjes së Tij kryeministër i Mbretërisë së Bashkuar.

Në këtë letër, kryeministri Cameron shpreh mbështetjen e fuqishme të Mbretërisë së Bashkuar për Kosovën dhe ambicien e saj për t’u bashkuar me Bashkimin Evropian dhe NATO-n si dhe konfirmon angazhimin për të punuar mbi progresin e bërë që nga pavarësia.

Kalendari

Ngjarjet e datës 2 prill 2023

- Partia Demokratike e Kosovës organzon  "Marshin për Drejtësi". (Sheshi “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ora 14:00)

- Shënohet 33 vjetori i degës së Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prizren. (Restaurant "Oferta", ora 15:00)