22 Shkurt 2024

Më 26 maj do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Prishtinë, 19 maj - Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve (MFPT) ka njoftuar se më 26 maj 2022 do të mbahet ankandi i gjashtë i Letrave me Vlerë për vitin 2022.

Në këtë ankand, do të emetohen obligacione me maturitet 2 vjeçar në shumën prej 20 milionë euro.

Investimi në obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (2 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi.

Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, ju lutem kontaktoni ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës.

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)