21 Shtator 2023

Këshilltari i MSH-se, Ilir Tolaj, lirohet me kaucion

Prishtinë, 14 korrik - Ish-Sekretari i Përhershëm në Ministrinë e Shëndetësisë, i cili është këshilltar aktual në Ministrinë e Shëndetësisë, është liruar me kaucion, me urdhër të gjykatësit të procedurës paraprake të EULEX-it në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë.

Kaucioni ishte vendosur në shumën prej 50.000 euro.

Individi u arrestua dje në kontekst të një hetimi penal për shmangie tatimi.

Hetimet janë duke u kryer nga Policia e EULEX-it nën mbikëqyrje të zyrës së Prokurorisë Speciale (PSRK-së).

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)