05 Dhjetor 2023

EULEX-i dhe KFOR-i vazhdojnë ushtrimet

Prishtinë, 29 korrik -  EULEX-i dhe KFOR-i vazhdojnë trajnimin për procedurat e rregullta të operacioneve të përbashkëta deri më 30 korrik.

Këto ushtrime kanë për qëllim të rrisin interoperabilitetin dhe aftësitë e KFOR-it. Ato nuk janë përgjigjje apo përgatitje për çfarëdo situate ekzistuese apo të pritshme brenda Kosovës.

Të gjitha automjetet ushtarake do të kenë shenjën “KFOR” dhe të gjithë ushtarët do të mbajnë simbolin e KFOR-it. Qytetarët lokalë duhet të jenë të kujdesshëm gjatë aksionit të trupave.

Bashkëpunimi mes EULEX-it dhe KFOR-it është një nga shtyllat kyçe për mbajtjen e ambientit të qetë dhe të sigurt si dhe lirinë e lëvizjes në të mirë të të gjithë qytetarëve të Kosovës.
EULEX-i dhe KFOR-i vazhdojnë trajnimin për procedurat e rregullta të operacioneve të përbashkëta deri më 30 korrik.

Këto ushtrime kanë për qëllim të rrisin interoperabilitetin dhe aftësitë e KFOR-it. Ato nuk janë përgjigjje apo përgatitje për çfarëdo situate ekzistuese apo të pritshme brenda Kosovës.

Të gjitha automjetet ushtarake do të kenë shenjën “KFOR” dhe të gjithë ushtarët do të mbajnë simbolin e KFOR-it. Qytetarët lokalë duhet të jenë të kujdesshëm gjatë aksionit të trupave.

Bashkëpunimi mes EULEX-it dhe KFOR-it është një nga shtyllat kyçe për mbajtjen e ambientit të qetë dhe të sigurt si dhe lirinë e lëvizjes në të mirë të të gjithë qytetarëve të Kosovës.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)