02 Prill 2023

Shëndetësi

Publikohet manuali i parë në gjuhen shqipe për kancerin e gjirit

Prishtinë, 14 dhjetor - Në nëntor u publikua Manuali i pare dhe i vetmi ne gjuhen shqipe per Kancerin e gjirit e pranuar nga organizata nderkombtare per Kancer ESMO. Ky manual, i cili nuk ka egzistuar me pare ne gjuhen shqipe, do te sherbeje ne rend te pare pacienteve te kancerit te... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 2 prill 2023

- Partia Demokratike e Kosovës organzon  "Marshin për Drejtësi". (Sheshi “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ora 14:00)

- Shënohet 33 vjetori i degës së Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prizren. (Restaurant "Oferta", ora 15:00)