21 Shtator 2023

Opinion

Vdekja urbane e qyteteve tona

Në bazë të vrojtimeve detale të bëra në qytetet tonë,mundemi lehtë të vërejmë dhe ti prekim gati të gjitha problemet urbane që i karakterizojnë ato! Lexo

Trimi “mirë” me shok pak

Shprehja trimi mirë me shok shumë, tingëllon patetike për politikën. Çfarë domethënë kjo frazë për politikën dhe a ka kuptimin në... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)