08 Dhjetor 2023

Pastrohet dhe dezinfektohet rezervuari në Stacionin e Pompave në Shtime

Prishtinë, 15 shtator - Gjatë ditës së sotme do të pastrohet dhe dezinfektohet Stacioni i Pompave në Shtime, rezervuari me kapacitet V=500 m³ në rrugën  “Isa Boletini ” dhe rrjetin kryesor nga Stacioni i Pompave deri te rezervuari me V=500 m³ me L=1200m’ ,Ø 225 mm si dhe rrjetin në drejtimin tjetër nga Stacioni i Pompave deri te rezervuari te Pishat me V= 320 m³ me L=2800 m’ me Ø 200 mm.

Po ashtu edhe gjatë ditës së nesërme 16 shtator 2022 do të vazhdojmë me pastrimin dhe dezinfektimin e rezervuarëve të tjerë në komunën e Shtimes.

Krahas pastrimit të rezervuarëve si domosdoshmëri për cilësi më të mirë të ujit të pijshëm, do e kemi në dispozicion edhe cisternën/autobot për konsumatorët deri në përfundimin e pastrimit të të gjithë rezervuarëve në komunën e Shtimes.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)