02 Prill 2023

Nesër pastrohet rezervuari i ujit në fshatin Vragoli

Prishtinë, 29 prill - Gjatë ditës së nesërme,  Kompania Rajonale e Ujësjellësit ”Prishtina” ka planifikuar të bëjë pastrimin e rezervuarit të ujit në fshatin Vragoli, komunë e Fushë Kosovës. 

Konsumatorët të cilët furnizohen me ujë të pijshëm nga ky sistem do të mbesin pa ujë duke filluar nga ora 12:00 – 15:00 dhe ata janë: Parku i Biznesit në Drenas, Sllatina e Madhe dhe  Fshati Henc.

Pastrimi i rezervuarëve të ujit, i  domosdoshëm bazuar në shërbime cilësore për konsumatorët.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 2 prill 2023

- Partia Demokratike e Kosovës organzon  "Marshin për Drejtësi". (Sheshi “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ora 14:00)

- Shënohet 33 vjetori i degës së Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prizren. (Restaurant "Oferta", ora 15:00)