05 Dhjetor 2023

Njoftim për konsumatorët e Podujevës

Prishtinë, 18 maj - Për shkak të shpenzimeve enorme të ujit të pijshëm, mungesës së ujit në pikat e larta dhe në qendër të qytetit të Podujevës, Ujësjellësi Rajonal njofton se janë  të detyruar të zbatojnë nga sot reduktimet e ujit për zona të caktuara , me orar të planifikuar.

Nga dita e sotme, reduktimet e ujit fillojnë në orën 08:00 deri në orën 16:00 për këto zona:

Zonat : gypi OD -160 , për fshatin Dumnicë ; gypi Ø110 për fshatin Shtedim dhe Pika Kufitare në Merdar ; gypi Ø90 për fshatin Ballovc.Këta gypa janë të kyçur në gypin furnizues para hyrjes në rezervuaret e qytetit !

Në qytetin e Podujevës  : 1)Rr. "Zahir Pajaziti" - gypi OD -315 nga udhëkryqi me Rr. "Bedri Bajrami " furnizon pjesën jugore të qytetit.  2)Rr. "Skenderbeu" gypi A.Ç. Ø200 nga rrethqarkullimi në drejtim të pjesës jugperendimore deri te "Qershitë e Llapashticës".

Këto janë reduktime të planifikuara dhe do zgjasin deri në një vendim tjetër, varësisht nga shpenzimi i ujit.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)