21 Shtator 2023

Shesheli porosit vrasje nga Haga

Beograd, 30 qershor - Voisllav Sheshel, kryetar i Partisë Radikale Serbe (PRS), ka urdhëruar Lluka Bojoviqin ta likuidojë liderin e Partisë Popullore Serbe (PPS), Tomisllav Nikoliq, transmeton ekskluzivisht gazeta serbe "Blic".

Gazeta, e cila u referohet shërbimeve serbe të sigurisë, shkruan se për shkak të këtyre njohurive, sigurimi policor që është angazhuar në mitingun e djeshëm të opozitës "popullore" në Krushevac është ngritur në nivelin më të lartë.

Shesheli ka urdhëruar likuidimin e Nikoliqit nga paraburgimi i Hagës, ndërsa atentati i është porositur Lluka Bojoviqit, i cili tashmë ka përgatitur ekip për kryerjen e krimit, pohon gazetarja e "Blic"-it.

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)