02 Dhjetor 2023

Ndërtimi i shkollave me standarde evropiane në Komunën e Prizrenit

Prizren, 30 maj - “Përmirësimi i kushteve në shkolla dhe cilësia mësimore janë parakusht për të ardhmen e sigurt të të rinjve tanë dhe për zhvillimin ekonomik” – u shpreh Kryetari Shaqir Totaj.

Krahas investimeve për përmirësimin e infrastrukturës arsimore, po vazhdon ndërtimi i aneksit në objektin e SHFMU “26 Marsi” në Landovicë, ku po bëhet dhe restaurimi i objektit të vjetër ekzistues.

Ky projekt, investim i DKA-së, përfshinë 4 klasë mësimi, kabinet të lëndëve profesionale, ngrohjen qendrore me depo dhe nyjet sanitare për nxënësit (F/M) dhe personelin e shkollës.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)