02 Prill 2023

Ministri turk i arsimit viziton Maqedoninë dhe Kosovën.

Ankara, 16 gusht - Ministri i Arsimit Ëmer Dinçer në kuadër të një vizite pune, do të vizitojë Maqedoninë dhe Kosovën.

Vizita e Dinçerit do të realizohet ndërmjet datave 16-19 gusht.

Dinçer në suazë të vizitës së tij do të takohet me Ministrin e Arsimit dhe të Shkencës së Maqedonisë Pance Kralev, me Ministrin e Administrimit Publik të Kosovës dhe Kryetarin e Përgjithshëm të Partisë Demokratike turke të Kosovës, Mahir Jaëxhëllari, su dhe me Ministrin kosovar të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja.

Kalendari

Ngjarjet e datës 2 prill 2023

- Partia Demokratike e Kosovës organzon  "Marshin për Drejtësi". (Sheshi “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ora 14:00)

- Shënohet 33 vjetori i degës së Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prizren. (Restaurant "Oferta", ora 15:00)