02 Prill 2023

Arsim

MAShT shënoi Ditën e Vajzave

Prishtinë, 26 prill - Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë me një sërë aktivitetesh të organizuara nga Njësia e të Drejtave të Njeriut, ka shënuar Ditën e Vajzave. MAShT sivjet këtë aktivitet e ka organizuar ... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 2 prill 2023

- Partia Demokratike e Kosovës organzon  "Marshin për Drejtësi". (Sheshi “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ora 14:00)

- Shënohet 33 vjetori i degës së Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prizren. (Restaurant "Oferta", ora 15:00)