23 Korrik 2024
Dogana e Kosovës forcon bashkëpunimin me Doganën e Francës Në një moment shumë të rëndësishëm për Doganën e Kosovës, Drejtori i Përgjithshëm Agron Llugaliu me një delegacion nga Dogana e Kosovës, u mirëpritën me dashamirësi nga Dogana Franceze për shkëmbimin e praktikave më të mira në procedurat doganore. Vizita, e mbështetur dhe e ndjekur nga Programi për Zhvillimin e Ligjit Tregtar të Departamentit të Tregtisë së SHBA-së (CLDP) dhe Ambasada e SHBA-së në Kosovë, kishte për qëllim të forcojë bashkëpunimin dhe shkëmbimin e ekspertizës në modernizimin e operacioneve doganore dhe rritjen e strategjive të menaxhimit të rrezikut. Lexo
Fillon instalimi i njehsorëve smart në pjesën veriore të Kosovës Kontraktori i KEDS-it, Elektrosever, ka filluar vendosjen e njehsorëve smart (të mençur) në pjesën veriore të vendit. Këta njehsorë, që janë fjala e fundit e... lexo
IPK rekomandoi suspendimin e një togeri policor Inspektorati Policor i Kosovës respektivisht Departamenti i Hetimeve bazuar në autorizimet ligjore i ka rekomanduar Policisë së Kosovës suspendimin e një togeri policor. lexo